Hakkımda

Fotoğrafım
marmaris, Türkiye
Serseri ruhum beni bu siteyi yapmaya yöneltti

18.12.10

DATÇA-KNIDOS Jeep Safari Turu 5.Gün

5. Günümüzde Jeeplerle Datça ve Knidos Antik Kentine safari düzenledik.

Manzarası muhteşem yerlerde durakladık, yetmedi göbekler atıp halaylar çektik.




Kayvaltı sonrası otelimizin önünde bekleyen jeeplerimize yerleştik.
İlk Durak; Marmaris-Datça younda Kayıkaşıran bölgesiydi. Buranın manzarası yine muhteşem. Bir tarafta Akdenizin incisi Hisarönü körfezi, diğer tarafta Ege Denizi'nin incisi Gökova Körfezi. Bulunduğumuz noktadan her ikisini de görebiliyoruz. Çoşku dansa yansıyor.
Durak; Aktur Koyu'nun manzarası. Bu satırların yazarına göre, ülkemizde gördüğü en güzel manzara, burasıdır.
Üçüncü Durak; Datça Koyu, kısa bir mola da burada veriyoruz.
Dördüncü Durak; Datça ve Limanı. Limanda bir gezinti ve Datça'nın ev yemekleriyle ünlü en meşhur lokantası Zekeriya Sofrası'nda öğle yemeği.

Beşinci Durak; Knidos Antik Kenti. Kimimiz Ali Vildan'ın rehberliğinde antik kenti gezdi, kimi denize girmeyi tercih etti. Burası aynı zamanda Tekir Burnu olarak adlandırılan yer. Akdeniz ve Ege Denizi'nin buluşma noktası. 50m. arayla her iki denizin de tadına varabilirsiniz.

Altıncı Durak; Palamut Bükü. Datça'nın en tanınmış koyu. Deniz arkadaşlarımızı içine çekiyor. Denizin rengine dayanamayanlar, hop denize...

Bu jeep safarisi öylesine eğlenceli geçti ki, Jeeplerden gelen müzik devam ettiği için otelin önü de dans pisti gibi göründü arkadaşlara... Haydaaaa herkes ötelin önünde oynuyor......

NOT; Marmaris'te yukarıdaki gibi bir tur düzenlenmiyor. Bu turu, Ali Vildan, arkadaşları için tasarlamış ve uygulamaya koymuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder